Winterwerk 2023-2024 Winterwerk 2023-2024
Help mee en geef uw/je mening over onze activiteiten!

'Winterwerk'

Dat is één van die typische (Friese) kerkelijke woorden met een hele wereld erachter. Lang, lang geleden ontstaan als kerkelijke activiteiten voor de winteravonden, bijvoorbeeld catechisatie en bijbelstudie. Niet in de zomer, want dan moesten de mensen werken op het land! Tegenwoordig staat 'Winterwerk' voor alle activiteiten die we door het jaar heen organiseren naast de zondagse kerkdiensten. Want kerk-zijn doe je niet alleen op zondag maar juist ook daarbuiten. Gespreksgroepen, lezingen, een film kijken, samen op excursie, samen creatief bezig zijn, mediteren: het kan allemaal.
Omdat we bezig zijn met het nieuwe jaarprogramma voor 2023-2024, horen we graag uw/je mening! Wat zou je mooie activiteiten vinden? Wat zou je graag doen en waar zou je het graag over hebben met dorpsgenoten? We hebben een vragenlijst gemaakt die je   hier   kunt invullen.
Of je nu wel of niet al eerder aan activiteiten hebt meegedaan: alle input is welkom! Graag uiterlijk aanstaande zondag 22 mei. En mocht u digitaal niet zo handig zijn: tijdens de gemeenteochtend op 22 mei liggen er ook papieren vragenlijsten klaar.
Alvast veel dank voor het invullen!
Hartelijke groet,
Lieke Weima
Predikant Protestantse Gemeente Scharnegoutum-Loënga c.a.
Telefoon: 06-15259692
Werkdagen: maandag t/m donderdag
Is er iets dringends? Dan mag u altijd bellen, ook in het weekend.  
terug