Paasgroetenactie Paasgroetenactie
Paasgroetenactie
Dit jaar gaan we als gemeente weer meedoen aan de Paasgroetenactie. Hierbij worden kaarten naar gedetineerden gestuurd en zij kunnen hiermee ook zelf weer een kaart versturen.
Dit jaar pakken we het net even anders aan. In de dienst van zondag 19 februari liggen de kaarten klaar op de stoelen of banken en kan u tijdens de dienst de kaart schrijven, als u dat wil. Op de kaart moeten 2 postzegels, u mag deze meenemen van thuis maar wij willen het er ook wel opplakken.

Wij sturen de kaarten dan gezamenlijk naar het dienstencentrum van de Protestantse Kerk.
Mocht u toch graag een kaart willen schrijven en niet aanwezig zijn in de dienst kunt u één ophalen bij Brechtsje Posthumus, Lange Achte 55 of Alexandra Spijksma, Lange Achte 53.

40dagentijd
De 40dagentijd begint op Aswoensdag 22 februari tot en met zaterdag 8 april, zondag 9 april is het dan Pasen.
Het thema van dit jaar is ‘Uit liefde voor jou’. Woorden die laten zien dat je voor iemand van betekenis wilt zijn. Het spaardoel is Paasproject Moldavië, voor kwetsbare ouderen aldaar. 
                                                                                

We willen u bij de uitgang van de zondagsdiensten 19 en 26 februari ‘trakteren’ op een 40dagen kalender waar heel veel inspirerende gedichten, gebeden en korte meditaties staan maar waar ook de vastenactie in vermeld staat. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Daarnaast delen we spaardoosjes uit, die u later weer kunt inleveren aan het einde van de 40dagentijd.

Met vriendelijke groet,
ZWO Scharnegoutum
 
terug